Goochelaar Agricola 

jeugdshows met goochelen en buikspreken voor basisscholen en theaters, 06 - 39 48 93 37
★ educatief ★ verbluffend ★ amusant ★
 


Vaak vragen mensen mij hoe ze kunnen leren goochelen en goochelaar kunnen worden. Ik raad hen dan aan om goochelboeken te lezen en aan de slag te gaan met de trucs die hen aanspreken. Mijn eerste goocheltrucs heb ik geleerd uit een heel oud goochelboekje uit
het begin van de jaren dertig van de vorige eeuw. In het onderstaande filmpje zie je een gedeelte uit mijn goochelshow 'De Goochelacademie'. Daarin vertel ik hoe ik aan dat bijzondere goochelboekje ben gekomen.
Daarna volgen filmpjes waarin ik goocheltrucs uitleg.
Wil je goochelaar worden? Wil je direct met goochelen aan de slag? Bekijk dan de onderstaande drie video's! Daarin leg ik goocheltrucs uit die je zelf kunt doen. Succes met goochelen!Goochelaar Aarnoud Agricola vertoont een goocheltruc met zes waskrijtjes en legt deze uit tijdens zijn goochelshow 'De Goochelacademie'.
Goochelaar Aarnoud Agricola vertoont een goocheltruc met een grote kartonnen witte kaart. Daarop verschijnen en verdwijnen zwarte stippen. Goochelaar Aarnoud legt deze goocheltruc gedeeltelijk uit in zijn goochelshow 'De Goochelacademie' zodat kinderen thuis ook kunnen goochelen.In de goochelshow 'De Goochelacademie' van schoolgoochelaar Aarnoud Agricola doen een juf en een meester een knipwedstrijd. De juf wint niet en de meester ook niet, maar ze hebben wel gegoocheld! Hoe deden ze dat? In deze schoolvoorstelling onthult goochelaar Aarnoud Agricola het geheim van deze leuke goocheltruc, zodat je zelf ook kunt goochelen.